Oudercommissie

De oudercommissie is een commissie die meepraat; meedenkt; klankbord is en soms instemmingsrecht heeft m.b.t. het beleid van Heppie. Een kijkje in de keuken van het KDV!

Op informele wijze wordt de OC tijdens de vergaderingen op de hoogte gehouden van dat wat speelt op Heppie.  Daarnaast helpt de OC bij een aantal activiteiten, waaronder het jaarlijkse Heppie feest. Mocht u als ouder iets in willen brengen voor een vergadering, eens aan willen schuiven bij een vergadering of lid willen worden, dan kunt u ons bereiken via mailadres oudercommissie@kdvheppie.nl

Ervaringen van klanten

  • Marleen Boer, moeder van Lukas (2).
    “Van te voren stel je als ouder een lijstje op met zaken waaraan een goede opvang moet voldoen. Voor ons was het spelaanbod belangrijk, professionele, pedagogische en persoonlijke aandacht, warmte en zorg vanuit de leidsters en een zorgvuldige omgang met voedsel en hygiëne. De Heppie voldoet daar allemaal aan. Maar wat nog veel belangrijker is, is het plezier van je kind waarmee hij naar de opvang gaat. Lukas vindt het geweldig om te spelen met zijn leeftijdsgenootjes, met ander speelgoed dan thuis te spelen, nieuwe dansjes en versjes te leren, te knutselen en thuis te kunnen komen met grote verhalen over wat hij allemaal beleefd heeft. Een professionele basis met daarbovenop lieve en enthousiaste leidsters; helemaal heppie met de Heppie!
  • 1
  • 2
  • 3

get('twitter')) == 1) { ?>