Ons team

teamfoto KDVHeppie

Kinderdagverblijf Heppie werkt met een vast team van enthousiaste medewerkers. Dit betekent dat de kinderen een vertrouwd gezicht zien als ze bij ons gebracht worden.


In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat dit de kinderen, ouders/verzorgers en onszelf een goed gevoel geeft en rust en continuïteit biedt in de eerste levensjaren. Onze vaste deskundige en enthousiaste groepsleiding varieert in de leeftijd  van 20 t/m midden 50 jaar en zijn tevens in het bezit van het EHBO-diploma.

De leiding is in handen van Heleen Nieland. Voor de planning en overige zaken kunt u contact op nemen met Heleen Nieland.  

 

Meer weten over de teamleden? 

 

Ervaringen van klanten

  • Marleen Boer, moeder van Lukas (2).
    “Van te voren stel je als ouder een lijstje op met zaken waaraan een goede opvang moet voldoen. Voor ons was het spelaanbod belangrijk, professionele, pedagogische en persoonlijke aandacht, warmte en zorg vanuit de leidsters en een zorgvuldige omgang met voedsel en hygiëne. De Heppie voldoet daar allemaal aan. Maar wat nog veel belangrijker is, is het plezier van je kind waarmee hij naar de opvang gaat. Lukas vindt het geweldig om te spelen met zijn leeftijdsgenootjes, met ander speelgoed dan thuis te spelen, nieuwe dansjes en versjes te leren, te knutselen en thuis te kunnen komen met grote verhalen over wat hij allemaal beleefd heeft. Een professionele basis met daarbovenop lieve en enthousiaste leidsters; helemaal heppie met de Heppie!
  • 1
  • 2
  • 3

get('twitter')) == 1) { ?>