Wie , wat en waarom?

Onze teamleden stellen zich voor. • Alice

  Alice Mijn naam is Alice, ik ben 34 jaar en woon in Assen. .Een hele trotse moeder van een dochter van 5 jaar en een zoontje van 1,5 jaar. Op de donderdagen speelt mijn zoontje ook met veel plezier op onze opvang.                                    

  Dit jaar ben ik alweer 12,5 jaar in dienst

  Read More
 • Anita

  Anita Hallo ik ben Anita. Samen met mijn man en 2 zoons van 20 en 18 jaar wonen we met veel
  plezier in de stad Groningen.

  Ondertussen ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam op Kinderdagverblijf Heppie. Ik ben
  groepsleidster op zowel groep Heppie als groep Lukkie, daarnaast ben ik

  Read More
 • Belinda

  Belinda Ik ben Belinda,  getrouwd met Markus en moeder van twee kids van 8  (Koen) en 11 (Marissa) jaar en door mijn gezin veel bezig met voetbal.

  Werken met kinderen van 0-4 jaar vind ik vrolijk, spontaan, eerlijk, gek en heerlijk om te doen. Ik werk nu 6 jaar op de

  Read More
 • Charissa

  Charissa Voor degene die mij nog niet kennen, zal ik me even voorstellen. Ik ben Charissa Dallinga, 29 jaar en ik woon samen met mijn partner in Stadskanaal.  Ik ben vanaf september 2005 werkzaam bij Kinderdagverblijf Heppie. Dus dit jaar alweer 10 jaar! Ik ben een vast gezicht op de Lukkie-groep.

  Read More
 • Heleen

  Heleen Ik ben Heleen Nieland  en woonachtig in Almere. Voorheen leerkracht basisonderwijs en sinds 2002 eigenaar van het Kinderdagverblijf. Gelukkig getrouwd en moeder van drie heerlijke  knullen.

  Naast dat ik leiding mag geven aan een divers, hecht en professioneel team (ik ben echt een bofkont), ziet u mij af en toe

  Read More
 • Hesther

  \nas101\users\kdvheppie\Desktop\foto voorstelstukje.jpeg Ik ben Hesther van der Vinne, 19 jaar oud en woon in groningen. Ik volg de opleiding Sociaal agogisch werker niveau 3 BOL op het Alfa-College. Tijdens deze opleiding loop ik maandag, dinsdag en woensdag stage op de lukkie groep. Daarnaast heb ik op donderdag en vrijdag school. Ik loop

  Read More
 • José

  Jose José van den Heuvel, 56 jaar en woonachtig in Meeden. Moeder van 2 kinderen. Zoon van 19 en dochter van 17. Verder wonen bij mij twee honden en een kat.

  Sinds 2008 werkzaam bij Kinderdagverblijf  Heppie als pedagogisch medewerker en sinds twee jaar verantwoordelijk voor de Heppiekring.

  Het geeft mij

  Read More
 • Karin

  Karin Ik ben Karin Kamst, 20 jaar oud en woonachtig in Meeden.
  In november 2016 ben ik begonnen met mijn stage bij KDV Heppie op de maandag. Ik volg nu de opleiding pedagogisch medewerker in de kinderopvang niveau 3 BBL op het Drenthe College te Assen.

  Ik ga op de dinsdag naar school en de rest van de week ben ik

  Read More
 • Miranda

  miranda Ik ben Miranda. Getrouwd, trotse moeder van een zoon van 4 jaar en ik woon in Zuidbroek.
  Ik ben vanaf november 2017 werkzaam bij Kdv Heppie. Daarvoor heb ik vanaf 2007 op een ander kinderdagverblijf gewerkt op de babygroep en dreumesgroep en de BSO.

  Het werken met kinderen doe ik

  Read More
 • Myrea

  Myrea Mijn naam is Myrea. Ik ben 23 jaar oud en kom uit Assen. In 2014 heb ik mijn diploma sociaal agogisch werk niveau 3 gehaald, en in juni  2015 mocht ik  mijn diploma gespecialiseerd kinderopvang in ontvangst nemen.

  In 2013 -2014 heb ik stage mogen lopen bij kinderdagverblijf Heppie, en

  Read More
 • Sanne

  KDVHeppie sanne

  Even voorstellen: mijn naam is Sanne, ik ben 21 jaar en woon in Niekerk.

  In februari 2017 heb ik mijn diploma Pedagogisch medewerker in ontvangst mogen nemen. Na 1,5 jaar stage te hebben gelopen bij Heppie in het schooljaar 2016/ 2017 ben ik begonnen als invalkracht. Dit doe ik naast

  Read More
 • 1

get('twitter')) == 1) { ?>