Pedagogisch beleid

Ons beleid is erop gericht om kinderen een vertrouwde, liefdevolle en veilige leef,- en speelomgeving te bieden die aansluit bij de behoeften van de ouders/ verzorgers en van het kind. 


Op deze manier kan uw kind zijn of haar persoonlijke, sociaal emotionele en lichamelijke competenties optimaal ontwikkelen. Daarnaast willen wij een sfeer creëren waarin kinderen waarden, normen en de cultuur van de samenleving kunnen ervaren en zich eigen kunnen maken. Hoe wij dit doen staat allemaal uitgebreid omschreven in ons pedagogisch beleid. 


Wilt u ons pedagogisch beleid uitgebreid lezen klik dan hier voor de pdf.

 

 

Ervaringen van klanten

  • Marleen Boer, moeder van Lukas (2).
    “Van te voren stel je als ouder een lijstje op met zaken waaraan een goede opvang moet voldoen. Voor ons was het spelaanbod belangrijk, professionele, pedagogische en persoonlijke aandacht, warmte en zorg vanuit de leidsters en een zorgvuldige omgang met voedsel en hygiëne. De Heppie voldoet daar allemaal aan. Maar wat nog veel belangrijker is, is het plezier van je kind waarmee hij naar de opvang gaat. Lukas vindt het geweldig om te spelen met zijn leeftijdsgenootjes, met ander speelgoed dan thuis te spelen, nieuwe dansjes en versjes te leren, te knutselen en thuis te kunnen komen met grote verhalen over wat hij allemaal beleefd heeft. Een professionele basis met daarbovenop lieve en enthousiaste leidsters; helemaal heppie met de Heppie!
  • 1
  • 2
  • 3

get('twitter')) == 1) { ?>