Visie

Op kinderdagverblijf Heppie staat uw kind centraal! Wij zijn van mening dat ieder kind uniek is en dat een optimale ontwikkeling alleen mogelijk is als alle randvoorwaarden aanwezig zijn. Bovenaan staat uiteraard een goede hechting in een veilige warme sfeer! 


Om dit te garanderen werken wij met 2 verticale groepen van 16 kinderen, zodat broertjes en zusjes bij elkaar op de groep kunnen spelen. Tevens werken wij met een team van vaste, ervaren en deskundige leidsters die al jarenlang met elkaar samenwerkt.

 

 

Ervaringen van klanten

  • Marleen Boer, moeder van Lukas (2).
    “Van te voren stel je als ouder een lijstje op met zaken waaraan een goede opvang moet voldoen. Voor ons was het spelaanbod belangrijk, professionele, pedagogische en persoonlijke aandacht, warmte en zorg vanuit de leidsters en een zorgvuldige omgang met voedsel en hygiëne. De Heppie voldoet daar allemaal aan. Maar wat nog veel belangrijker is, is het plezier van je kind waarmee hij naar de opvang gaat. Lukas vindt het geweldig om te spelen met zijn leeftijdsgenootjes, met ander speelgoed dan thuis te spelen, nieuwe dansjes en versjes te leren, te knutselen en thuis te kunnen komen met grote verhalen over wat hij allemaal beleefd heeft. Een professionele basis met daarbovenop lieve en enthousiaste leidsters; helemaal heppie met de Heppie!
  • 1
  • 2
  • 3

get('twitter')) == 1) { ?>