Voedingsbeleid

Ons voedingsbeleid is gebaseerd op de richtlijnen van het voedingscentrum. Wij vinden het belangrijk om kinderen gezonde voeding te bieden en zo positief bij te dragen aan hun ontwikkeling. 


Wij vragen ouders/ verzorgers om tijdens verjaardagen op gezonde traktaties te trakteren. Bij speciale gelegenheden bieden wij zeer incidenteel zoetigheid aan (te denken valt aan het Sinterklaasfeest). Wij beperken de hoeveelheid suiker, zout en verzadigde vetten die kinderen binnenkrijgen. Wij staan open voor de wensen van ouders en verzorgers. 


Wilt u ons voedingsbeleid uitgebreid lezen klik dan op deze pdf.

 

 

Ervaringen van klanten

  • Marleen Boer, moeder van Lukas (2).
    “Van te voren stel je als ouder een lijstje op met zaken waaraan een goede opvang moet voldoen. Voor ons was het spelaanbod belangrijk, professionele, pedagogische en persoonlijke aandacht, warmte en zorg vanuit de leidsters en een zorgvuldige omgang met voedsel en hygiëne. De Heppie voldoet daar allemaal aan. Maar wat nog veel belangrijker is, is het plezier van je kind waarmee hij naar de opvang gaat. Lukas vindt het geweldig om te spelen met zijn leeftijdsgenootjes, met ander speelgoed dan thuis te spelen, nieuwe dansjes en versjes te leren, te knutselen en thuis te kunnen komen met grote verhalen over wat hij allemaal beleefd heeft. Een professionele basis met daarbovenop lieve en enthousiaste leidsters; helemaal heppie met de Heppie!
  • 1
  • 2
  • 3

get('twitter')) == 1) { ?>