Tarieven

Onze prijs is inclusief luiers en voeding (standaard Nutrilon 1 en 2). Ook slaapzakjes, flessen, spenen e.d. worden door ons verzorgd. Eigenlijk hoeft u als ouder/verzorger alleen een setje reservekleding mee te nemen.

Via www.toeslagen.nl kunt u berekenen hoeveel de Belastingdienst in uw geval kan bijdragen in de kosten van de opvang.


Tarieven 2020 

Om de kwaliteit te blijven garanderen zullen ook dit jaar de tarieven verhoogd worden. Na goed overleg en met goedkeuring van de oudercommissie hanteren wij een tariefsverhoging van 4 % wat neerkomt op een uurtarief
van € 7,75. Met dit nieuwe uurtarief blijft het tarief van KDV Heppie overigens volledig in aanmerking komen voor de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst De toeslaggrens ligt in 2020 namelijk op een uurtarief van € 8,17. Vergeet u deze wijzigingen niet door te geven aan de belastingdienst?

De tarieven zullen er als volgt uit gaan zien:

De half acht service wordt evenredig verhoogd en kost vanaf 1 januari 2020 € 3,88. Mocht u, mits de groepsgrootte dit toelaat, eens een keer een extra dagdeel willen afnemen dan kost u deze € 38,75 per dagdeel.
Deze extra dagdelen worden overigens automatisch op de jaaropgave vermeld en komen dus ook in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag.

 

1 dag   €  335,81   43,33 uren p/m
2 dagen  €  671,62   86,66 uren p/m
3 dagen  € 1.007,50   130,00 uren p/m
4 dagen  €  1.343,31   173,33 uren p/m
5 dagen  €  1.679,12   216,66 uren p/m

(behoudens afrondingsverschillen)

 

Ervaringen van klanten

  • Marleen Boer, moeder van Lukas (2).
    “Van te voren stel je als ouder een lijstje op met zaken waaraan een goede opvang moet voldoen. Voor ons was het spelaanbod belangrijk, professionele, pedagogische en persoonlijke aandacht, warmte en zorg vanuit de leidsters en een zorgvuldige omgang met voedsel en hygiëne. De Heppie voldoet daar allemaal aan. Maar wat nog veel belangrijker is, is het plezier van je kind waarmee hij naar de opvang gaat. Lukas vindt het geweldig om te spelen met zijn leeftijdsgenootjes, met ander speelgoed dan thuis te spelen, nieuwe dansjes en versjes te leren, te knutselen en thuis te kunnen komen met grote verhalen over wat hij allemaal beleefd heeft. Een professionele basis met daarbovenop lieve en enthousiaste leidsters; helemaal heppie met de Heppie!
  • 1
  • 2
  • 3

get('twitter')) == 1) { ?>